Om Höveler Hestefoder

Höveler Hestefoder er et tysk produceret kvalitetsfoder, og firmaet er en af Europas største og førende producenter af hestefoder.

Höveler danske brochure (åbner i nyt vindue)

 

Over 100 års erfaring med hestefoder

Höveler blev grundlagt af Arnold Höveler, da han gennem sin blanding af "Reformhavre" ændrede den traditionelle fodring, hvor kun hø og havre blev brugt. Med registreringsnummer WZ 725 blev opfindelsen beskyttet i det Kejserlige Patentkontor i Berlin i 1905. Den første müsliblanding til heste var en realitet.

Gennem de sidste 100 år har firmaet stræbt efter hele tiden at udvikle sine produkter i takt med ny forskning omkring hestens ernæringsbehov. Kvaliteten står i højsæde, og det vigtigste er at kunne levere produkter, som giver din hest den bedste mulighed for at udvikle sig, være frisk og trives optimalt.

Hövelers kompetence og kvalitet anerkendes verden over. Produkterne anvendes af flere førende stutterier og konkurrencestalde i hele Europa, samt lande som Rusland, Kina og De Forenede Arabiske Emirater. Som ambassadør og fortaler for Höveler Hestefoder kan bl.a. nævnes den tyske olympiske militaryrytter Ingrid Klimke, samt den Tyske Olympiske Komité for ridning (DOKR).

Et bredt foderprogram

Hövelers brede spektrum af forskellige fodertyper og tilskudsprodukter dækker behovet hos alle typer af heste, lige fra toppræstationshesten til fritidshesten. 

Basisfoder: Foderblandinger til de fleste typer af  heste og ponyer med normale behov.

Sportsfoder: En samling af sportsfoder til højtydende præstationsheste. 

Kornfri: Höveler Original Pur. er en serie af kornfrie foderprodukter specielt udviklet til heste og ponyer, hvor man skal have ekstra fokus på tildeling af en lav mængde sukker og stivelse i den daglige foderration.

Western: Foderprodukter specielt udviklet til at dække de ernæringsmæssige og fysiologiske behov hos westernracer. 

Specialprodukter: Foderblandinger med gode egenskaber, der gør foderet ekstra lækkert for hesten.

Avlsfoder: Foder til avlsdyr, føl og plage, som tager højde for de ektra behov og sikrer en sund vækst og udvikling.

Tilskudsprodukter: Serie af forskellige tilskudsprodukter, der tildeles i kombination med hestens normale foderration og sikrer forsyningen ved evt. mangler eller øgede behov.

Du kan få gratis råd og vejledning fra vores Höveler Hestefoder Team

Har du spørgsmål til produkterne, kan du kontakte vores Höveler Hestefoder Team på mail: kontakt@hoeveler.dk

Vi laver også rigtig gerne en foderplan til dig.

Bestil dit hestefoder online her

 

Hövelers erfaring er din sikkerhed - en erfaring du kan købe