Cecilie Eriksen og hesten Calvin

Mit navn er Cecilie Eriksen, jeg er 24 år gammel og kommer fra Karise på Sydsjælland.
Jeg har redet hele mit liv og var aktiv ponyspringrytter i mange år, indtil jeg i 11års alderen forsøgte mig med militarysporten.

Har efterhåndet redet for det danske militarylandshold i 5 år - først som youngrider, og har nu lige afsluttet mit tredje år som seniorrytter.
I løbet af de 5 år har vi opnået en masse fantastiske placeringer ved internationale stævner i hele Europa, og derudover har vi deltaget ved nogle af militarysportens største konkurrencer:

2013:
-   Bronze ved DM for junior/youngriders i København.

-   Deltagelse ved UVM for 6års ungheste i Mondial du Lion, Frankrig.

2015:
-   Både individuelt og hold sølv ved NM for junior/youngriders i Haslev, Danmark.

-   Deltagelse ved EM for youngriders i Strzegom, Polen.

2017:
-   Danmarksmester for seniorer i København.

-   Deltagelse ved EM for seniorer i Strzegom, Polen.

-   Kårets til “Årets militaryrytter 2017"

2018:
-   Bedst placerede dansker ved Nations Cup i Waregem, Belgien.

Der er ingen tvivl om at jeg lever og ånder for militarysporten, da den efter min mening er en ultimative ridesport. 
Kombinationen af de 3 vidt forskellige discipliner dressur, ridebanespringning og terrænridning, gør military ekvipagen så alsidig som overhovedet muligt.


 

Jeg danner team med min 11 årige hollandske varmblod Calvin, som jeg selv har tilredet og haft siden han var 2 år gammel. Vi har et utrolig stærkt bånd, kender hinanden ud og ind, og stoler derfor 200% på hinanden.
Jeg er en sportsudøver der går utrolig meget op i hele mit set-up; specielt så mine heste har de absolutte bedste forudsætninger for at kunne yde deres - jeg er uden tvivl en perfektionist til mine fingerspidser. Jeg er tilbeder af veldokumenterede kvalitetsprodukter, og tror på at den slags kan gøre en forskel i sidste ende, når det hele gælder. Igennem årene har jeg fået stablet nogle fantastiske sponsoraftaler på benene, og er virkelig disse firmaer og mennesker evigt taknemmelige, samt super stolt over at repræsentere disse brands til verden omkring mig.


Jeg har evigt og altid handlet foder igennem min lokale foderforhandler Danish Agro Shoppen. Vi startede et samarbejde op i april, og gik derefter igang med at undersøge de bedste fodringsmuligheder til at højtydende militaryhest som Calvin. Jeg kiggede mig rundt omkring hos mine idoler i militarysporten, og der var et brand jeg stødte på igen og igen - nemlig Höveler. 
Op til flere tyske landholdsryttere, bl.a. den regerende Europamester Ingrid Klimke, fodrer med Höveler. Det var endda muligt at finde ud af præcis, hvad og hvordan de forskellige ryttere anvendte produkterne.

Så med baggrund i et af mine største idolers foderplan, fik jeg udarbejdet den nu bedste fodring Calvin nogensinde har været under.
Vores energikilde ligger i Hövelers Original Vollkorn-D-mix, der er en energirig kornmüsli med diætisk værdifuld melasse, ølgær og mineraler. 
Militaryhesten må ikke løbe tør for energi, når den skal yde til et internationalt 3-dagsstævne med dressur, mellem 6-10 mins terrænridt med ca. 30 faste forhindringer - for til sidst at slutte af på springbanen, der kræver præcision og forsigtighed. Nu har vores heste gået på Hövelers foder en enkelt sæson, og ikke en eneste gang har jeg haft en træt hest til hverken træning eller under stævne - heller ikke de efterfølgende uger, der omhandler restitution. Og lige præcis dér, har jeg før i tiden kunnet mærke en træthed hos min makker. Derudover har vores heste aldrig set flottere ud, rent huldmæssigt og i pelsen end på Hövelers produkter. 

Vi benytter os også af Hövelers Original Pur. Mash, der fungerer som en mild mash og indeholder bl.a. hørfrø, æblekvas, lucerne og talrige præbiotiske ingredienser, der kan bidrage til stabilisering af tarmfloraen. Ved god tarmaktivitet fremmes både en sund fordøjelse og både immunforsvaret og hestens velvære styrkes. Vi bruger det tit som et lækkert lunt mellemmåltid eller som ekstra væskekilde i varme perioder, eller under transport. 

Jeg kunne ikke være mere glad for at benytte Hövelers produkter, samt for at få muligheden for at repræsentere et så veldokumenteret brand som sponsorrytter.